Safira Inema - Cidro 2 / Panas Panase Srengenge Kuwi [OFFICIAL ]

5 228 Ditonton 533 rb
Musik

Safira Inema - Cidro 2 [OFFICIAL ]
idpic.info/the/cGmitZWSe2yMg5s/video
Official Music Video
Title : Cidro 2
Artist : Safira Inema
Songwritter : Didi Reog
Album : Single
Copyright ยฉ 2021 Milady Record. All rights reserved.
IDpic channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully IDpic Certified
Join MusicYes
musicyess.com/Account/Register

#safirainema #cidro2 #miladyrecord

Komentar

  1. Safira Inema [Official]
    Safira Inema [Official]
    6 hari yang lalu

    Gas lagi rekk yang belum nonton / yang sudah nonton Yuk di share lagi gassskan smpe trending masuk 10 besar ;)

    1. hadi mbs
      hadi mbs
      Hari Yang lalu

      @Luthfi Dwi Novianto njn

    2. Javaiszar
      Javaiszar
      2 hari yang lalu

      Req Safira Inema - Ninggal Cerito

    3. Kohar Yadi
      Kohar Yadi
      2 hari yang lalu

      Suaranya merdu banget KK๐Ÿ˜

    4. Yati Reyhati
      Yati Reyhati
      3 hari yang lalu

      @Oki Fernando semoga soon ya ka versi ka Fira DJ nya

    5. joko Siswoyo
      joko Siswoyo
      3 hari yang lalu

      Pebatas cinta.arif dong kak

  2. Gerry Kurniawan
    Gerry Kurniawan
    Jam Yang lalu

    Dri kmarin gua cariin akhirnya ktemu, gua cuma tau KOE KOE nya keren Keren

  3. nuggie 10
    nuggie 10
    Jam Yang lalu

    ๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  4. Rahayu Dewi Pangestuti
    Rahayu Dewi Pangestuti
    Jam Yang lalu

    MANTAP NIH

  5. Daijiro Kato48
    Daijiro Kato48
    3 jam yang lalu

    Yang live kak

  6. intan kechil official
    intan kechil official
    3 jam yang lalu

    Subhanallah bagus bngt suaramu mbk safi๐Ÿ˜š

  7. Dewie
    Dewie
    3 jam yang lalu

    Gara2 tiktok nyari lagu iniโค๏ธ

  8. Adi Setyawan
    Adi Setyawan
    6 jam yang lalu

    Ayo viralkan, bagus banget coveran nya

  9. bebe nam
    bebe nam
    6 jam yang lalu

    *Ada 5 lagu CIDRO-2 yang masuk trending. Dan 5 lagu CIDRO-2 lainnya masuk rangking 51 s/d 100. Ada apa ini?!*

  10. Roni Prasetiawan
    Roni Prasetiawan
    11 jam yang lalu

    Dr banyaknya yg cover, mnrutku ini yg paling enak dan pas di telinga. Mantap.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

  11. Tiyar diyantoro
    Tiyar diyantoro
    11 jam yang lalu

    Dari sekian banyak yang nge cover lagu cidro2 menurut ku ini suara+alunan musik yang paling jos the best Sukses selalu buat milady record dan Safira inema

  12. _Hinata FF
    _Hinata FF
    12 jam yang lalu

    Request duta nirwana

  13. Nasir Kim
    Nasir Kim
    12 jam yang lalu

    Yaampon baru liat telat seminggu :(

  14. Edwin Pratama
    Edwin Pratama
    14 jam yang lalu

    Pennak rek suara ne

  15. Amelia Insani
    Amelia Insani
    15 jam yang lalu

    Wenak e polll๐Ÿ˜ Salam dri sunda kk

  16. Burhan Sabdo palon
    Burhan Sabdo palon
    15 jam yang lalu

    Cover lagu2 lama dong biar makin juoss

  17. danang plecit
    danang plecit
    15 jam yang lalu

    Mantap bosku..

  18. Ani Setiowati
    Ani Setiowati
    16 jam yang lalu

    Luv bgt suaranyaโค

  19. latep area x
    latep area x
    16 jam yang lalu

    Joss mantul

  20. Sigit anak youtou
    Sigit anak youtou
    17 jam yang lalu

    Kakak safira inema bikin lagu romantis bgt jadi baper

  21. Wan Doyo
    Wan Doyo
    22 jam yang lalu

    Musiknya emak eny sagita, apakah d balik layar ada emak eny sagita..

  22. Handika Adjie PP
    Handika Adjie PP
    Hari Yang lalu

    Mba safira jan pancen top, gwo lagu opo wae penak .. penampilan e sopan, suara jos, gak macem macem joget e. SUKSES SELALU MBA

  23. Akhmad Hidayat
    Akhmad Hidayat
    Hari Yang lalu

    Ini yang paling enak didenger lagi cidro 2, menurut saya

  24. jionz alfarizi
    jionz alfarizi
    Hari Yang lalu

    Suarane jannnnn muantep pol bos, lanjutkaaaaaaaaan dan ratakan

  25. Wisnu md
    Wisnu md
    Hari Yang lalu

    Trending ๐Ÿ”ฅ

  26. Agung 7307
    Agung 7307
    Hari Yang lalu

    Mantul

  27. Endang Edi Rahayu
    Endang Edi Rahayu
    Hari Yang lalu

    Aransemen musik nya bagus.

  28. Kesayangan_bapak.046
    Kesayangan_bapak.046
    Hari Yang lalu

    Wasekkkk, ๐Ÿคฉ

  29. Septian Ali
    Septian Ali
    Hari Yang lalu

    Puenak

  30. Aan Warsusilo
    Aan Warsusilo
    Hari Yang lalu

    Kebumen halo broo

  31. Nur Hana
    Nur Hana
    Hari Yang lalu

    Mbak

  32. Ramana Muhammad Aliyuddin Ma'rifatullah
    Ramana Muhammad Aliyuddin Ma'rifatullah
    Hari Yang lalu

    Dari aku untuk kamu, Nailah Sufaro Alfaniyah Aku mencintaimu, 23 Februari 2021

  33. Fery Tok
    Fery Tok
    Hari Yang lalu

    Kuru temen artis taek....

  34. Ivan Aprillio
    Ivan Aprillio
    Hari Yang lalu

    Garaยฒ tiktok mampir kesiniโค๏ธ

  35. Tumpak Kdr
    Tumpak Kdr
    Hari Yang lalu

    Karya almarhum pak dhe didi kempot emang josss mantul abiz lagune

  36. Zacky Aji Prabowo Official
    Zacky Aji Prabowo Official
    Hari Yang lalu

    Kak safira emg top... Sukses terus kak @safira inema๐Ÿ‘

  37. Rifaldi Raka
    Rifaldi Raka
    Hari Yang lalu

    Blitar gaskeun ges..mantap pokok e ...

  38. Hanuji Selen
    Hanuji Selen
    2 hari yang lalu

    Uwuwww ..panasee๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

  39. Denny Lee
    Denny Lee
    2 hari yang lalu

    Josstt sukses selalu...,

  40. Riyadi Solikhin
    Riyadi Solikhin
    2 hari yang lalu

    Cuma mau ngingetin nisa sabyan jadi pelakor ๐Ÿฅฐ๐Ÿคฉ

  41. Mutia Nabila
    Mutia Nabila
    2 hari yang lalu

    sukaa bngtโคโค

  42. Novan Akbar
    Novan Akbar
    2 hari yang lalu

    ni lagu belum keluar di Spotify? ๐Ÿค”

  43. ARI SANTIAGO
    ARI SANTIAGO
    2 hari yang lalu

    MUSUH TERBERAT DI DALAM SEBUAH PERSAHABATAN YAITU PERASAAN ๐Ÿƒ YOGYAKARTA 22/02/2021

  44. mohamad khoirudin
    mohamad khoirudin
    2 hari yang lalu

    Lirik Lagu Cidro 2 durung nganti garing catu sing ning atiku tego-tegane sliramu nambahi loro batinku aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki nanging sek panas rasaning ati nyawang kedadean iki lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu durung nganti garing catu sing ning atiku tego-tegane sliramu nambahi loro batinku aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki nanging sek panas rasaning ati nyawang kedadean iki lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

  45. CCTV ANDONG channel
    CCTV ANDONG channel
    2 hari yang lalu

    Mba Safira inema lebih cakepan pake kacamata

  46. MSA GAMING32
    MSA GAMING32
    2 hari yang lalu

    Gass Trending 01 penak poll

  47. one sukowati
    one sukowati
    2 hari yang lalu

    Kayanya tambah gemuk mbak safira :)

  48. Hamdan Irfandi
    Hamdan Irfandi
    2 hari yang lalu

    suara nya itu loh bikin lupa gua dimna gua ini siapa ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Œ

  49. Kohar Yadi
    Kohar Yadi
    2 hari yang lalu

    Suaranya bagus banget sih KK๐Ÿ˜˜

  50. Arka Putra
    Arka Putra
    2 hari yang lalu

    Mantap kak

  51. BUDI ANSYAH
    BUDI ANSYAH
    2 hari yang lalu

    Lgunya mantap

  52. alexa channel
    alexa channel
    2 hari yang lalu

    Lagune uenak poll

  53. Sofyan Umar
    Sofyan Umar
    2 hari yang lalu

    mantap

  54. Alfin Kurniawan
    Alfin Kurniawan
    3 hari yang lalu

    Siip ,campuran duta nirwana min ..

  55. joko Siswoyo
    joko Siswoyo
    3 hari yang lalu

    Pembatas cinta.arif

  56. Fanny Aristiani
    Fanny Aristiani
    3 hari yang lalu

    Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto, yen sliramu Kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki Aku 'ra bakal mbaleni kowe gawe catu ning ati Ati sing tau mbok jogo nanging saiki kowe cidro, yen pancen cukup semene Awakku bakal ninggalke kabeh kenangan ro kowe tak kubur selawase Lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu Iki wes dadi nasibku kudu pisah ro awakmu Ora bakal tak getuni kabeh wes garise Gusti Panase srengenge iki isih panas njero ati Nyawang kedadean iki trimo lungo ora bali Lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku, kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku, kudu pisahan karo awakmu

  57. Sutet Genk Production
    Sutet Genk Production
    3 hari yang lalu

    Selalu setia sama Milady Record

  58. Yanuar 2020
    Yanuar 2020
    3 hari yang lalu

    Kyk lagyne reny seg ayu mas ayu

  59. Nur Fitriah
    Nur Fitriah
    3 hari yang lalu

    Dipencarian lagu cidro 2 yg pling mantap ini nih mb safira punya๐Ÿ˜˜

    1. Yati Reyhati
      Yati Reyhati
      3 hari yang lalu

      Asliiiiii ya ka

  60. Oki Fernando
    Oki Fernando
    3 hari yang lalu

    Yang Setuju kakak Safira inema Buatkan Lagu Ini Dengan Versi Dj Bantu Up Yuk.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘ - Komen

    1. Yati Reyhati
      Yati Reyhati
      3 hari yang lalu

      Up

  61. Supri Yadi
    Supri Yadi
    3 hari yang lalu

    lagu ya bikin aku sedih๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  62. Akitnac Official
    Akitnac Official
    3 hari yang lalu

    Milady record selalu ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œโœจ

  63. Ayu Saputri
    Ayu Saputri
    3 hari yang lalu

    Yg kendang enak manis ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ sampek berkali kali aku lihat loh video klip ini ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

  64. Irma Afriana
    Irma Afriana
    3 hari yang lalu

    Lirik mana lirikkk...

    1. Yati Reyhati
      Yati Reyhati
      3 hari yang lalu

      Subtitle nya aktifn geh ka

  65. syahrul semproel
    syahrul semproel
    3 hari yang lalu

    Aku Ra percoyo nanging Kabeh Kuwi Nyoto

  66. Koni Utomo
    Koni Utomo
    3 hari yang lalu

    21 2 2021 hadir taiwan

  67. Ari Widodo
    Ari Widodo
    3 hari yang lalu

    Trendingkann salam soko tulungagungg ,, artise wong tulungagung iki

  68. Dewi Zulaikhoh
    Dewi Zulaikhoh
    3 hari yang lalu

    lagu jaman 2013 ndek bis leh muter,,

  69. Yunita Fhisina
    Yunita Fhisina
    3 hari yang lalu

    Coba mbk heppy yg nyanyi

  70. Hj Doleng
    Hj Doleng
    3 hari yang lalu

    Wenakkk sisss

  71. Ocha Koclok
    Ocha Koclok
    3 hari yang lalu

    Request aseng nyanyi Lara Silvy min lagu cidro 2,tak tunggu mas suwun๐Ÿ˜Š๐Ÿค—

  72. Risma Makhafsi
    Risma Makhafsi
    3 hari yang lalu

    Lagu penuh kenangan sama mantan, sekarang IN kembali. Sukses selalu ka safira sehat selalu

  73. Muhammadulinnuha Ulinnuha
    Muhammadulinnuha Ulinnuha
    3 hari yang lalu

    Mantap pokoknya safira inema nyayiin lagu ini

  74. denys 91
    denys 91
    3 hari yang lalu

    Reques tak tunggu balimu

  75. Yati Reyhati
    Yati Reyhati
    3 hari yang lalu

    Cepet tergesernya karena penuh sama gosip pelakor *dududuhhh

  76. KANGMAS JON
    KANGMAS JON
    3 hari yang lalu

    Lehku mendelok 21 februari 2021 jam 11:44

  77. Smart Music Digital
    Smart Music Digital
    3 hari yang lalu

    Lanjuuuut

  78. Nur Hana
    Nur Hana
    3 hari yang lalu

    Maem po urung mbak sap?

  79. Grey Entertainment
    Grey Entertainment
    3 hari yang lalu

    Pojok - Pojok Tambah Rame !!! ๐Ÿ˜‚

  80. SUSILO SUDARSONO CR7
    SUSILO SUDARSONO CR7
    3 hari yang lalu

    Apik

  81. saiful fadli
    saiful fadli
    3 hari yang lalu

    NAH IKI RODOK LEMU SAIKI KWE NDUK, RA KOYO MBIEN AWAL AWALAN JEK GERENG PONGKRENG KOYO SEGO AKENG ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

  82. Zeni Elsana devi
    Zeni Elsana devi
    4 hari yang lalu

    Idolaaaa aing:*

  83. AdityAp Official
    AdityAp Official
    4 hari yang lalu

    DiGasssss trendingna

  84. Niken Wahani
    Niken Wahani
    4 hari yang lalu

    Wasekk๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

  85. Mohammad Fakhrudin
    Mohammad Fakhrudin
    4 hari yang lalu

    Trending kan๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

  86. falencia octa octa
    falencia octa octa
    4 hari yang lalu

    Nkra slah iki lagune SANG MAESTRO ,Kebanggaan indonesia ALM, Pakde Didi Kempot,

  87. Barik Barik
    Barik Barik
    4 hari yang lalu

    Genjot teros gaessss biyar naik lagi

  88. ๋…• ํ™˜์•ˆ
    ๋…• ํ™˜์•ˆ
    4 hari yang lalu

    Suka banget

  89. Mohamad Yoga Hermanto
    Mohamad Yoga Hermanto
    4 hari yang lalu

    Sreset

  90. Deka Dwi Saputra
    Deka Dwi Saputra
    4 hari yang lalu

    Jossssss

  91. Sarip Hidayat
    Sarip Hidayat
    4 hari yang lalu

    Kalo bisa lagu2 dulu di bikin lagy lagunya enak

  92. RCH_project chanel
    RCH_project chanel
    4 hari yang lalu

    Di stel ngge mantu Jan Joss tenan nyak sound Bass e adem gler

  93. Dyah Ayu Intan
    Dyah Ayu Intan
    4 hari yang lalu

    enteng bgt suara safira โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  94. Mega Sylviana
    Mega Sylviana
    4 hari yang lalu

    Pokok aku seneng mbak safira suarane lembut kalem wonge

  95. Suhartono Suhartono
    Suhartono Suhartono
    4 hari yang lalu

    Cakep suaranya jos kak

  96. Ginandjar Saputrra
    Ginandjar Saputrra
    4 hari yang lalu

    Masih enak versi lawas. Lilin herlina wkwkwk ๐Ÿคญ

  97. Riki Nur
    Riki Nur
    4 hari yang lalu

    Gass.....

  98. ifan badot
    ifan badot
    4 hari yang lalu

    pokoke jos

  99. Keple Kendang
    Keple Kendang
    4 hari yang lalu

    Mantap ๐Ÿ™๐Ÿ™

  100. Annisa Dwi R
    Annisa Dwi R
    4 hari yang lalu

    Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu