🔴Tengok Team Secret vs Pasukan BTR RA Kat Scrim SEA | Scrim saja saja Onthego Productions

634 Ditonton 65 rb
Game

#teamsecret #bigetronredaliens #scrimssea
Top 2 Team Secret vs Pasukan BTR RA Kat Scrim SEA | Scrim saja saja Onthego Productions
Source : onthegoproductions/
FOLLOW ME :
🔴YT : PUBG MALAYA | idpic.info/sun/e8w3GjV_4ruIjOgsQ3TM1Q.htmlfeatured?view_as=subscriber
🔴FB : PUBG MALAYA | pubgmalaya22/
🔴IG : yt.pubgmalaya | yt_pubgmalaya
Terimakasih telah menonton, silahkan klik SUBSCRIBE dan SUKA untuk mendapatkan video PUBGM lainnya
=================================================================================
for COPYRIGHT Matters Please Contact us at email : hendradha9@gmail.com

Komentar

  1. Iskandar 05
    Iskandar 05
    Bulan Yang lalu

    Aku minat sangat dengan Fredo dan Jumper masuk secret,bergabung lagi dengan uhigh mmg padu team TS tahun ni

  2. haziqbiu
    haziqbiu
    2 bulan yang lalu

    kenapa dengan isu ryzen dulu?

  3. barua XD
    barua XD
    2 bulan yang lalu

    JUARA DOANG LAWAN TEAM RENDAH RATA MALU.ETS PLUS:4AM BETTER THAN BTR👏JUARA DOANG ETS DIRAMPAS WKWKWKWK

    1. Kuching Gaming
      Kuching Gaming
      2 bulan yang lalu

      Dirampas !! kapan dirampas bego ? Final aja belom

    2. Khai
      Khai
      2 bulan yang lalu

      Bacot doang Tapi Gak pernah main tournament besar

  4. Ah Luke
    Ah Luke
    3 bulan yang lalu

    Hahahaha fredo masuk ts lepas tu kena buang lagi

    1. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Nazrin Syafiq bila bagitau tak nk caye terpulang lah kau..ak mlas nk bertekak takde fnction..bela orang yg bukan family buang mase

    2. Nazrin Syafiq
      Nazrin Syafiq
      2 bulan yang lalu

      @wan safuanawal @wan safuan aku pon boleh sembang aku batch 70an klo prove pon xde...

    3. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Nazrin Syafiq kau jer yg buat kecoh sebab yg lain ok jer ak tengok..betullah orng ckap yoodo tak peru tukar pemain,penyokong yg perlu ditukar..kalau lahir tahun 80 an boleh sembang pasal batch sini..

    4. Nazrin Syafiq
      Nazrin Syafiq
      2 bulan yang lalu

      @wan safuan xkecoh? IDpic brape chanel yg update psal diorg ? Fb plak wtm, pubg mobile , yoodo dgn my esport .. ig pon ade.. tu x kecoh? Lol buat lawak... budak? Meh tgok skit batch brape kau skrg? Nak acah2 cakap org budak plak...

    5. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Nazrin Syafiq takde la kecoh mane pn biaselah keluar masuk atau kena buang dalam esport...hahaha dah la malas ak nk berbalah dengan budak2..

  5. Hziq Qbal
    Hziq Qbal
    3 bulan yang lalu

    Fredo kene goreng

  6. Ary Chan
    Ary Chan
    3 bulan yang lalu

    Salah tu bukan VMT..VTM

  7. mohd ikhwan
    mohd ikhwan
    3 bulan yang lalu

    aku rasa fredo dng jumper masul ts

    1. Muhammad Arif
      Muhammad Arif
      Bulan Yang lalu

      Memang fredo dan jumper masuk team secret lol

    2. As Syabul Qayyum
      As Syabul Qayyum
      3 bulan yang lalu

      Maybe fredo ts gak madtoi nk bersara

  8. Tarmizi MY
    Tarmizi MY
    3 bulan yang lalu

    Haaa tu haaa gilo gilo btr ra punya level . Hahahaha

  9. SR UNTA
    SR UNTA
    3 bulan yang lalu

    Ts tolong sediakn borang, klau btl fredo msok ts, saya nk isi borang

    1. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Adi Putra iyokoo? hahahah sebaya uhigh ke ni..aduyaiii ak rase serba salah pulak berdebat dngn budak2 ni🤣🤣

    2. Adi Putra
      Adi Putra
      2 bulan yang lalu

      @wan safuan i yookooo

    3. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Adi Putra hahaha ak ckap dekat kau ker?dah tu asal tak puas hati ak ckap ak lahir tahun 80 an ad masalah?

    4. Adi Putra
      Adi Putra
      2 bulan yang lalu

      @wan safuan biarla dia nk comment apa masalah kau... Apa kau cakap kat comment ? Kau cakap dasar bsp Batch 80 an konon

    5. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      acahh la ko

  10. ARIFFIN GHAFAR
    ARIFFIN GHAFAR
    3 bulan yang lalu

    secret fredo

  11. Adam Haris
    Adam Haris
    3 bulan yang lalu

    dh terlalu senang la bagi btr ra ,

  12. EVOS FAMS
    EVOS FAMS
    3 bulan yang lalu

    RYZEN = GANTENG DOANG JUARA KAGAK

    1. Fahmi Asriq Nawawi
      Fahmi Asriq Nawawi
      3 bulan yang lalu

      @MeyZ ĐÆ ouh hahahah

    2. MeyZ ĐÆ
      MeyZ ĐÆ
      3 bulan yang lalu

      @Fahmi Asriq Nawawi aku pun gurau jer hahaha

    3. Fahmi Asriq Nawawi
      Fahmi Asriq Nawawi
      3 bulan yang lalu

      @MeyZ ĐÆ pro player yg gurau fans yg panas

    4. Fahmi Asriq Nawawi
      Fahmi Asriq Nawawi
      3 bulan yang lalu

      @MeyZ ĐÆ hahahah dorang gurau je yg ko panas asal

    5. Chiss Sayyy
      Chiss Sayyy
      3 bulan yang lalu

      @Masuk IDpic mau kawin ama juara lo? 🤣

  13. Dolphin Sunset
    Dolphin Sunset
    3 bulan yang lalu

    Percumaa ganteng doang klo juara ngak da🤣

    1. Dolphin Sunset
      Dolphin Sunset
      2 bulan yang lalu

      @OpBoy Gaming jgn mcm tu bro, bahaya diorng tuu nnti comeback malu kita😂😂

    2. OpBoy Gaming
      OpBoy Gaming
      2 bulan yang lalu

      Ganteng doang..day 1 no 16

    3. Video Lagu kita
      Video Lagu kita
      2 bulan yang lalu

      Ganteng doang keluar sama cewek Cewek orang

    4. Faiz Al
      Faiz Al
      3 bulan yang lalu

      @Rayen 123 die cakap tu, hasem sahaje, juara takde. Oky thanks

    5. iCube Gaming
      iCube Gaming
      3 bulan yang lalu

      @Rayen 123 masih budak kali dia tu😂

  14. Maze Gaming
    Maze Gaming
    3 bulan yang lalu

    Team secret Dan 4am semoga menang

  15. QmrlAin
    QmrlAin
    3 bulan yang lalu

    !notify

  16. Rizz X Gaming
    Rizz X Gaming
    3 bulan yang lalu

    always support playar malaysia ❤️😍💪🏻

    1. Adi Putra
      Adi Putra
      2 bulan yang lalu

      @wan safuan i yookoo

    2. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Adi Putra bace komen ak tu dari mula..kau ni kenal ker tak antara toxic dengan bahan?

    3. wan safuan
      wan safuan
      2 bulan yang lalu

      @Adi Putra eh tiru ayat ak pulak..takde modal dah ker..ak rase bukan toxic ak bahan budak typo jer knpe kau nk sentap..kau ad msalah dngn ak ker?

    4. Adi Putra
      Adi Putra
      2 bulan yang lalu

      @wan safuan dia ni mana mana ada si toxic ni adeehh Dasar batch 80 an BSP

    5. Achik Marcello
      Achik Marcello
      2 bulan yang lalu

      support to skru malaysia

  17. Amar IRFAN
    Amar IRFAN
    3 bulan yang lalu

    Good lucky team Malaysia